Nobilia Giftcard

 

U wilt een sieraad aan iemand geven, maar u weet niet wat?

Of u weet dat uw vrouw, man, vriendin, vriend, moeder, vader, zus of collega aan het sparen is voor een mooi sieraad van Nobilia en u wilt

daaraan bijdragen? Geef dan de Nobilia giftcard! 

Het bedrag kunt u zelf bepalen en de card is onbeperkt geldig.

We pakken hem uiteraard mooi voor u in. 

Horloge batterijen

We zijn dealer van de merken Dsigntime, Botta, Bruno Ninaber, Pierre Junod Vignelli, Mondaine en Tamawa. Voor horloges van deze merken kunnen we de batterijtjes verwisselen en horlogebanden leveren. Ook van andere horlogemerken wisselen we de batterijtjes, meestal klaar terwijl u wacht. Daarnaast werken we samen met een uurwerkmaker en bent u ook voor nieuwe glazen en andere reparaties welkom.

De horloges van Niessing sturen we voor een nieuwe batterij altijd op naar het atelier van Niessing. De levertijd bedraagt meestal 4 tot 6 weken.

Oud Goud

Als u sieraden heeft die u niet meer draagt maar die wel een emotionele waarde vertegenwoordigen, dan kunnen we deze voor u vermaken of omsmelten. We spreken goed door wat uw wensen zijn en maken een nieuw sieraad dat geheel aansluit bij uw stijl en persoonlijkheid.

Reparaties

U kunt uw sieraden door ons laten controleren en opfrissen of vakkundig laten repareren. En in sommige gevallen zelfs laten restaureren.

Taxaties

De waarde van de sieraden die u in de loop der tijd heeft gekocht, gekregen en geërfd heeft kan ongemerkt hoger zijn dan u dacht.  Laat er eens naar kijken door onze register taxateur. Bij het afsluiten van een kostbaarhedenverzekering is het goed om een taxatierapport te laten opstellen. Wij doen dat graag voor u.

Fairtrade goud

Bij Nobilia werken we het meest met goud en zilver dat voor het grootste gedeelte bestaat uit gerecyclede grondstoffen. Er zijn ook sieraden die we kunnen maken met Fairtrade gewonnen edelmetaal. Fairtrade goud en zilver wordt gewonnen in mijnen die aan strenge eisen voldoen op het gebied van milieu, veiligheid, gezondheid, werk- en leefomstandigheden.

 

U bent van harte welkom de mogelijkheden in de winkel te komen bespreken.

Kijk voor meer informatie op www.fairgold.org.

Tax free

U kunt bij ons Tax Free shoppen als uw huisadres zich buiten de EU bevindt en u een aankoop boven de € 50,- doet.

Bij het verlaten van de EU laat u op vertoon van uw aankoop en paspoort het ingevulde Tax Free formulier bij de douane stempelen en dan verstuurt u het formulier in de gratis retourenveloppe.

Binnen 30 dagen zal de BTW op uw creditcard of bankrekening worden gestort.


Oudegracht 188

3511 NP Utrecht

030 2321282

 

info@nobilia.nl