Meld je aan voor onze nieuwsbrief


* verplicht

 Niessing Artist

 

Nieuw van Niessing is de hanger Artist. Ogenschijnlijk balanceren de diamanten van deze hanger op het Niessing-snoer. Ze verschillen in grootte en zijn gezet in fijne buisjes waar het snoer tussendoor gevlochten wordt. Geschikt voor snoeren van 1,2 en 1,5 mm dikte, verkrijgbaar in het geel-, wit- en roodgoud.

 

 

 www.niessing.com/niessing-artist


Nieuw van Vincent van Hees

 

Gespot op de Inhorgenta en nu bij ons in de winkel: met de oorsieraden en hangers uit de nieuwe serie BLOM van Vincent van Hees kan wat ons betreft de zomer beginnen!

 

 

 

 

 www.vincentvanhees.com


NIESSING viert 100 jaar Bauhaus 

 In 1919 stichtte architect Walter Gropius in het Duitse Weimar de revolutionaire academie voor architecten, kunstenaars en industrieel ontwerpers. Tot die tijd kon alleen een kleine bovenlaag van de bevolking zich kostbare en door kunstenaars vormgegeven producten permitteren. Het Bauhaus had als ideaal mooi en functioneel design voor iedereen bereikbaar te maken en dat is tot zijn recht gekomen in architectuur, vormgeving en ontwerponderwijs.

NIESSING heeft ter ere van dit jubileum een aantal mooie sieraden ontworpen, waarvan de eerste ondertussen in Utrecht is gearriveerd. Komt dat zien!

 

www.niessing.com


Uit eigen atelier

 

 

 Ta-tata-ta tata-tata-tataaaa! Deze trompetringen zijn de nieuwste aanvulling in onze collectie ringen met kleurstenen. Uitgevoerd in het geel-, wit- of roodgoud met een edelsteen naar keuze. Denk aan citrien, toermalijn, maansteen, amethist, topaas of je eigen steen?

 


Nieuw van Eva Strepp

 

De collectie van Eva Strepp is uitgebreid met deze schattige oorhaakjes. Speels en stijlvol, voor een speciale gelegenheid of voor iedere dag.

 

 

 

 

www.evastrepp.de


Oudegracht 188

3511 NP Utrecht

030 2321282