Meld je aan voor onze nieuwsbrief


* verplicht

 Voorjaarsopruiming bij Nobilia

 

Vanaf zaterdag 25 maart houdt Nobilia grote voorjaarsschoonmaak. Speciaal geselecteerde sieraden en horloges van diverse merken én uit eigen atelier zijn 25% afgeprijsd. Kom kijken of er iets moois voor u bij zit!

 

 

 

 

 


Nieuw van Eva Strepp

 

De collectie van Eva Strepp is uitgebreid met deze schattige oorhaakjes. Speels en stijlvol, voor een speciale gelegenheid of voor iedere dag.

Kijk voor meer parelnieuws op www.evastrepp.de.

 

 


Nieuw van Niessing: Mirage

 

Mirage betekent luchtspiegeling of fata morgana en de collectie is dan ook betoverend mooi. Geïnspireerd door licht- en schaduwspel, architectuur en strukturen van bladnerven en libellevleugels is er een prachtige nieuwe lijn ontstaan.

Verkijgbaar in rood- en geelgoud en in platina. 

 

 

 

www.niessing.com/mirage


Uit eigen atelier

 

Ta-tata-ta tata-tata-tataaaa! Deze trompetringen zijn de nieuwste aanvulling in onze collectie ringen met kleurstenen. Uitgevoerd in het geel-, wit- of roodgoud met een edelsteen naar keuze. 

 

 


Sieraden van Claudia Hoppe

 

Nieuw in onze collectie zijn zilveren oorsieraden van Claudia Hoppe. Strak in de lak om te stralen van oor tot oor. Verkrijgbaar in diverse kleuren.


Oliver Schmidt

 

Naast de edelstalen knoopringen hebben we nu ook een viertal 18 karaats geelgouden ringen van Oliver Schmidt in onze collectie opgenomen. Elegant en verfijnd met elk een subtiel randje diamant. Dat vráágt om dineren bij kaarslicht!

 

 

www.ol-schmidt.de


Oudegracht 188

3511 NP Utrecht

030 2321282