Meld je aan voor onze nieuwsbrief


* verplicht

 Pur Swiveldag 11 november 2018

 

Op de Pur Swiveldag zijn alle modellen in alle kleuren bij ons in de winkel te bewonderen. Ben je op zoek naar die ene ring die jouw verzameling nog completer maakt? Save the date en swivel mee op 11 november!

 

 

 

 


Solaris van Niessing

 

Vroeg hij jou bij een ondergaande zon om met hem te trouwen? Vier jullie liefde met de Solaris van Niessing en beleef dat speciale moment steeds opnieuw. 

Solaris: geelgoud dat versmelt in roodgoud en andersom. Verkrijgbaar vanaf € 2050,- per ring

 

www.niessing.com/solaris

 

 


Nieuw van Eva Strepp

 

De collectie van Eva Strepp is uitgebreid met deze schattige oorhaakjes. Speels en stijlvol, voor een speciale gelegenheid of voor iedere dag.

 

 

 www.evastrepp.de

 

 


Nieuw van Niessing: Mirage

 

Mirage betekent luchtspiegeling of fata morgana en de collectie is dan ook betoverend mooi. Geïnspireerd door licht- en schaduwspel, architectuur en strukturen van bladnerven en libellevleugels is er een prachtige nieuwe lijn ontstaan.

Verkijgbaar in rood- en geelgoud en in platina. 

 

 

 

www.niessing.com/mirage


Uit eigen atelier

 

Ta-tata-ta tata-tata-tataaaa! Deze trompetringen zijn de nieuwste aanvulling in onze collectie ringen met kleurstenen. Uitgevoerd in het geel-, wit- of roodgoud met een edelsteen naar keuze. 

 

 


Sieraden van Claudia Hoppe

 

Nieuw in onze collectie zijn zilveren oorsieraden van Claudia Hoppe. Strak in de lak om te stralen van oor tot oor. Verkrijgbaar in diverse kleuren.


Oudegracht 188

3511 NP Utrecht

030 2321282