Meld je aan voor onze nieuwsbrief


* verplicht

 Binnenkort bij Nobilia: Niessing NOW

 

Niessing NOW is een nieuwe lijn van sieraden gemaakt van zilver met goud in de kleurnuances rose, lime en lava.

Heb je zin in een nieuwe ring of een paar oorsieraden? Of een armband?

Kies uit de series Facet, Tattoo, Galaxy of Twisted en bepaal zelf of het NOW is or never!

 

 

 

niessing.com/now


Mondaine Essence Limited Editions

 

Nog tot het eind van dit jaar zijn deze limited editions van de Essence van Mondaine te koop. Grotendeels gemaakt van gerecycelde materialen met geruite of effen band van PET-flessen. 

Voor € 189,50 ben je helemaal on trend!

 

 

 

mondaine.com


Niessing Artist

 

Nieuw van Niessing is de hanger Artist. Ogenschijnlijk balanceren de diamanten van deze hanger op het Niessing-snoer. Ze verschillen in grootte en zijn gezet in fijne buisjes waar het snoer tussendoor gevlochten wordt. Geschikt voor snoeren van 1,2 en 1,5 mm dikte, verkrijgbaar in het geel-, wit- en roodgoud.

 

 

niessing.com/artist


NIESSING viert 100 jaar Bauhaus 

 In 1919 stichtte architect Walter Gropius in het Duitse Weimar de revolutionaire academie voor architecten, kunstenaars en industrieel ontwerpers. Tot die tijd kon alleen een kleine bovenlaag van de bevolking zich kostbare en door kunstenaars vormgegeven producten permitteren. Het Bauhaus had als ideaal mooi en functioneel design voor iedereen bereikbaar te maken en dat is tot zijn recht gekomen in architectuur, vormgeving en ontwerponderwijs.

NIESSING heeft ter ere van dit jubileum een aantal mooie sieraden ontworpen, waarvan de eerste ondertussen in Utrecht is gearriveerd. Komt dat zien!

 

niessing.com


Uit eigen atelier

 

 

 Ta-tata-ta tata-tata-tataaaa! Deze trompetringen zijn de nieuwste aanvulling in onze collectie ringen met kleurstenen. Uitgevoerd in het geel-, wit- of roodgoud met een edelsteen naar keuze. Denk aan citrien, toermalijn, maansteen, amethist, topaas of je eigen steen?

 


Oudegracht 188

3511 NP Utrecht

030 2321282